Mărfurile sunt livrate la adresa indicată aflată pe teritoriul României prin firma de curierat aleasă, iar in Bucuresti prin agentii companiei sau prin firma de curierat. Taxele pentru livrarea produselor sunt indicate pe site înainte de a completa vânzarea.


Costul : Comenzile plasate in magazinul nostru, beneficiaza de transport gratuit pentru o valoare mai mare de 300 de ron/comanda, in aria de acoperire a firmei de curierat aleasa.


Modalitate de livrare


Bucuresti: Comenzile efectuate de luni pana vineri pana in ora 11:00 vor fi livrate in decursul aceleiasi zile.


Comenzile efectuate de luni pana vineri dupa ora 11:00 vor fi expediate si livrate in urmatoarea zi lucratoare.


In tara: Comenzile efectuate pana in ora 14:00 de luni pana vineri, vor fi expediate de la sediul nostru in aceeasi zi in care s-a lansat comanda, iar cele efectuate dupa ora 14:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.


Timpul prevăzut pentru livrarea la client, prin curier, este de 24 de ore din ziua următoare înregistrării coletului la curier.


Livrarea comenzilor


Vanzatorul expediaza Cumparatorului produsele solicitate in comanda acceptata in sistem de curierat door-to-door si prin agentii de vanzare, la o adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei, respectand termenele de livrare stabilite in momentul acceptarii comenzii.


Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform regulamentului promotiei respective, asa cum va fi prezentata pe site-ul www.plurifarmdent.ro.


Vanzatorul va aplica tariful comunicat inainte de fiecare livrare, iar in cazul produselor aflate la promotie, in conformitate cu regulamentul promotiilor active pe site in momentul plasarii comenzii.


Vanzătorul va ambala corespunzator produsele si va transmite urmatoarele documente insotitoare: factura fiscala, manualele de utilizare furnizate dupa caz, de catre producator sau de catre importator.


In cazurile in care Cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va contacta Cumparatorul pentru a conveni detaliile unei noi livrari. Daca nici la a doua tentativa livrarea nu va fi incheiata, coletul va fi returnat Vanzatorului, care va anula comanda Cumparatorul poate relansa comanda respectiva, urmand sa suporte costurile unei noi livrari.


In cazul in care termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunța Cumparatorului cel mai tarziu la data stabilita pentru livrare termenul estimat pentru finalizarea livrarii.Daca termenul nou de livrare depaseste 20 de zile calendaristicce, modificarea termenului este supusa acceptarii de catre Cumparator urmand ca in cazul in care aceasta nu va fi acceptat de catre Cumparator, comanda va fi anulata, iar Vanzatorul ii va restitui Cumparatorului sumele aferente incasate in avans.


Daca informatiile legate de facturare si livrare furnizate de catre Cumparator sunt eronate sau incomplete, Vânzătorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare. Daca in 24 de ore nu se vor corecta datele și nu se va stabili un nou termen de livrare, Vanzatorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare. Daca in 24 de ore nu se vor corecta datele si nu se va stabili un nou termen de livrare, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda.


Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform regulamentului promotiei respective, asa cum va fi prezentata pe site-ul www.plurifarmdent.ro.

închide