Cumparatorul poate solicita returul produselor achizitionate prin intermediul site-ului www.plurifarmdent.ro in urmatoarele conditii:


1.Produsele nu corespund specificatiilor de pe site. In situatia in care cumparatorul, la momentul primirii coletului, apreciaza ca produsul primit nu respecta specificatiile de pe site, contacteaza Vanzatorul in vederea clarificarii aspectelor sesizate, intrucat, in conformitate cu Termenii si Conditiile site-ului, descrierea produselor poate fi incompleta din motive legate de spatiu ori structura informatiei.


In cazul in care se constata o vadita neconformitate cu specificatiile prevazute pe site, Cumparatorul este obligat sa semnaleze neconformitatea in termen de maxim 24 de ore, acesta putand opta pentru inlocuirea cu un alt produs sau pentru rambursarea integrala a sumei achitate


Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, insotite de toate accesoriile si documentele primite la livrarea produselor.


Pentru a returna produsul/produsele achiziționate Clientul trebuie să aducă la cunoștința, PLURIFARM DENT decizia sa in termen de maxim 24 de ore, printr-un mesaj care sa descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail: office@plurifarmdent.ro cu mențiunea " RETUR".


Prosusul / produsele ce urmează a fi returnate vor fi trimise prin curier la adresa, Bucuresti , Bld. Prof. Dr. Gheorghe Marinescu, nr.43, ap.1  cu mențiunea "Retur" in termen de maxim 48 de ore de la data când a informat PLURIFARM DENT în legătură cu intenția sa.


2.Produsele au fost livrate in mod eronat de catre Vanzator. In cazul livrarii unui alt produs sau in alta cantitate, va trebuie sa anuntati Vanzatorul in maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.


3.Produsele se dovedesc nefunctionale in primele 48 de ore de la receptia lor. Cumparatorul poate reclama acest lucru in termen de maxim 48 de ore de la data receptiei si poate solicita returnarea produsului in vederea inlocuirii cu un produs nou. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii.


5. Sumele ce vor fi returnate către Client se vor returna în același mod cu cel ales la tranzacția inițială.


In cazul in care se confirma lipsa de conformitate a produsului, Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii sau pentru inlocuirea cu un alt produs. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret, respectiv daca valoarea produsului inlocuitor va fi mai mica, va primi rambursarea partiala corespunzatoare. Toate costurile de retur si transport vor fi suportate de Vanzator.


Acordul pentru a primi mesaje comerciale electronice este in conformitate cu Legea nr. 365/2002 privind comertul electronice.


Returul va fi refuzat in cazul deteriorarii produselor sau a constatarii de catre Vanzator a starii de nevandabilitate a acestora.


Nu se accepta returul produselor desigilate.


Indiferent de situatie, procedura de returnare a produselor presupune instiintarea Vanzatorului inaintea trimiterii produsului, printr-un mesaj care sa descrie cauza returului, trimis la adresa de e-mail: office@plurifarmdent.ro.
închide