PULP-X PASTA PENTRU DEVITALIZARE

COD
PULPX
In stoc
75,52 RON

icon

Livrare Gratuită

in maxim 24h

icon

Suport Service Autorizat

icon

Plata Online Securizata

icon

Consultanta Tehnica&Business

PULP-X PASTA PENTRU DEVITALIZARE

Pasta Pulp X se foloseste pentru devitalizarea pulpei fara arsenic. Actioneaza rapid si inlatura durerea . Modul de prezentare al pastei o face usor de aplicat
Pulp X este indicat in devitalizarea pulpei inainte de extirpare/amputare si pentru devitalizari reziduale dupa inlaturarea tesuturilor pulpare nevitale.


Caracteristici:
Pasta Pulp x fara arsenic devitalizeaza si mumifica pulpa cu un maxim de protectie si fara durere. Durerile cauzate de pulpite dispar la scurt timp dupa aplicara Pulp X. Dupa aplicarea pastei imediat se obtureaza canalul cu material provizoriu.


Mod de folosire:
Pentru a devitaliza dintii definitivi, deschideti cavitatea pulpara si introduceti Pulp X fara a exercita presiune. Apoi cavitatea trebuie sigilata pentru a preveni iesirea pastei devitalizante sau pentru a preveni scurgerea paraformaldehidei. Cantitatea necesara depide de conditiile locale.
Devitalizarea totala a pulpei se petrece dupa 3-5 zile in cele mai rare cazuri dupa 7 zile. Daca pacientul nu simte durere obturatia definitiva se poate efectua in 24-48 de ore de la administrarea pastei. Dupa devitalizarea si extirparea pulpei canalul se obtureaza definitiv.

 

INDICATII

  • Devitalizare pulpara;
  • Devitalizare reziduala dupa indepartarea tesutului pulpar ne-vital.

 

AVANTAJE

  • usor de aplicat, actioneaza rapid si fara durere.

 

MOD DE PREZENTARE

  • Flacon 6 g.
închide