Implant C/X Ankylos OFERTA Pachet 3+1 GRATIS Dentsply Sirona

COD
Implant C/X Ankylos OFERTA Pachet 3+1 GRATIS Dentsply Sirona
In stoc
Preț special 3.761,35 RON Preț standard 5.015,13 RON

icon

Livrare Gratuită

in maxim 24h

icon

Suport Service Autorizat

icon

Plata Online Securizata

icon

Consultanta Tehnica&Business

Sistemul de implanturi Ankylos Excelență fără excepție

Implanting TissueCare

Sistemul de implanturi Ankylos este un sistem de implanturi dentare fiabil și bine conceput, care vă oferă soluții ce asigură stabilitatea pe termen lung a țesuturilor dure și moi, o estetică durabilă și o funcționalitate fiabilă pe care pacienții dumneavoastră le vor aprecia și pe care Dentsply Sirona Implants, în calitate de producător, le completează cu o garanție pe viață. Dentsply Sirona Implants furnizează o garanție pe viață pentru sistemele noastre de implanturi.

Caracteristicile sistemului

Tranziție orizontală

Geometria conexiunii Ankylos TissueCare transferă tranziția dintre implant și bont către centrul implantului. Acest design integrat de tranziție orizontală stabilește o bază largă pentru stabilitatea țesutului dur și moale pe platforma implantului. Asociat cu absența micromișcării și cu prevenirea dezvoltării bacteriene, acesta permite întreținerea țesutului pe termen lung.

Inserare subcrestală

Conexiunea TissueCare unică cu cheie și blocaj prin fricțiune asigură o fixare precisă a celor două componente care permite inserarea subcrestală a implantului și răspunsul pozitiv al osului, asigurând astfel profilul de emergență dorit și vindecarea transgingivală. Prin urmare, Ankylos poate să ofere flexibilitatea unui sistem din două piese, asigurând totodată că țesutul dur și moale rămân sănătoase și neiritate.

 

Platformă microstructurată a implantului

Platforma microstructurată brevetată a implantului permite formarea de țesut osos până la bont. Acesta susține țesutul moale de suprafață și creează condiții optimizate pentru stabilitatea și sănătatea țesutului pe termen lung.

 

Implanting TissueCare

A fost dovedit științific și clinic faptul că sistemul de implanturi Ankylos promovează și menține țesutul dur și moale în timp. Această combinație de caracteristici unice care poartă denumirea TissueCare Concept vă oferă dumneavoastră și pacienților dumneavoastră o estetică și o funcționalitate fiabile.

Implanturile Ankylos C/X

Implanturile Ankylos C/X sunt disponibile în patru diametre și șase lungimi. Clasificarea practică a dimensiunilor le face potrivite pentru toate aplicațiile din implantologia dentară, cu un număr gestionabil de implanturi. Implanturile individuale sunt identificate printr-o majusculă pentru diametru și un număr pentru lungime (6,6-17 mm). Codificarea prin culori este utilizată pentru a identifica diametrul implantului. Instrumentele de preparare a locului de inserare sunt, de asemenea, codificate prin culoare.

Ambalaj steril

Implanturile Ankylos C/X sunt furnizate într-un ambalaj tip blister dublu steril, cu carton exterior. Acest tip de ambalaj oferă siguranța maximă a produsului în conformitate cu cerințele din ce în ce mai rigide aplicabile dispozitivelor medicale. Ambalajul facilitează, de asemenea, stocarea tuturor produselor pentru o recunoaștere rapidă și sunt ușor de manevrat în timpul procedurii chirurgicale: Fiecare implant este livrat împreună cu un șurub de acoperire și un cap de inserare pre-montat.

 
Specificatii
Producător Dentsply Sirona
închide