Despre Plurifarm Dent

Plurifarm Dent a fost infiintata in anul 1998 si se afla in topul firmelor de profil din Romania , fiind unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse si echipamente stomatologice.

Avand acoperire nationala , un portofoliu complet de produse si o gama larga de servicii , Plurifarm Dent poate veni in intampinarea celor mai exigente cerinte ale clientilor sai.

Domenii de activitate ale Plurifarm Dent :

  • Import – export si comercializare en gros si en detail de consumabile si echipamente stomatologice ;
  • Asistenta tehnica de specialitate pentru toata gama de produse comercializate ;
  • Service autorizat de Ministerul Sanatatii pentru aparatura stomatologica.

Avand contacte directe cu marii producatori mondiali in domeniul stomatologic , Plurifarm Dent ofera la preturi competitive materiale si echipamente de profil atat pentru cabinet cat si pentru laborator.

Strategie si viziune

Strategia noastra este chiar idea de la care s-a plecat la infiintarea companiei in 1998 : identificarea dorintelor si exigentelor clientilor nostri si satisfacerea acestora la cele mai inalte standarde.

Astfel am devenit tot mai buni si ne place sa credem ca ne apropiem tot mai mult de atingerea acestui obiectiv.

Plurifarm Dent isi doreste sa fie un simbol al increderii , continuitatii si respectului pentru toti cei cu care colaboreaza.

Dezvoltarea noastra a fost si este bazata pe propriile noastre resurse.

Pentru viitor nu ne propunem decat sa respectam si sa imbunatatim in mod continuu aceste principii care stau la baza conduitei noastre.

Valorile noastre

Clientii

Clientii se afla in centrul atentiei noastre.

Preocuparea noastra principala este aceea de a raspunde in mod continuu nevoilor si necesitatilor clientilor nostri in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite .

Plecand de la aceste principii am pus bazele unui sistem cat mai complex si eficace in ceea ce priveste serviciile in garantie si post garantie.

Ne bazam pe oamenii nostri

Calitatea serviciilor noastre se bazeaza pe oamenii nostri.

Compania Plurifarm Dent este formata din oameni pasionati de munca lor , dornici de performanta. De aceea acordam o mare atentie politicii de recrutare.

Incercam sa gasim cei mai buni candidati si sa le oferim acestora oportunitati pentru dezvoltarea carierei , valorificand astfel cunostintele accumulate , punctele forte si creativitatea in cadrul unui mediu de lucru care sa puna in valoare toate acestea.

Etica si profesionalism in afaceri

La baza tuturor actiunilor noastre sta codul nostru de conduita.

Deschiderea , corectitudinea si profesionalismul sunt principii de baza ale codului nostru de conduita.

Etica si profesionalism in afaceri

Protectia mediului inconjurator reprezinta pentru noi o datorie fata de societatea noastra si fata de intreaga lume.

închide